Kirjaimia kyrillisin vivahtein

Kalligrafiayhdistyksen järjestämät Kalligrafiapäivät alkavat huomen illalla! Olen valmistellut omaa kurssiani ainakin pari päivää, sillä en ole aikaisemmin opettanut kyrillisten kirjainten kirjoittamista enkä piirtämistä. Nytkin aiheena on Kirjaimia kyrillisin vivahtein, sillä en oikeasti vielä(kään) tunnista kyrillisiä aakkosia. Mutta niiden tyylisillä kirjaimilla olen tehnyt kevään aikana monia mm. sokeri- kahvi- ja kerma aiheisia töitä. Tykkään kovasti kun kirjaimet voivat olla hyvin pelkistettyjä, korkeita, kapeita ja ylväitä, tai hyvin korkeita, kapeita, koristeellisia ja hienostuneita. Olen opiskellut kirjaimista muutamia perusjuttuja ja kun ne muistamme, niin uskon, että saamme hienoja töitä aikaiseksi tulevan viikonlopun aikana. Mielenkiinnolla odotan millaisia ideoita kurssilaiset keksivätkään, kunhan saavat alkaa luonnostella omia kirjaimiaan. =)

Kalligrafiapäivät pidetään tänä vuonna Kankaanpään opistolla Kankaanpäässä. Mukava päästä samalla katsomaan mitä entiseen opiskelukaupunkiin kuuluu ja tavata sekä kolleegoita että sosiaalisesta mediasta tuttuja ihmisiä livenä.

Viime vuonna osallistuin itse Rainer Wieben kurssille. Kurssista on riittänyt iloa ja ajatuksia koko vuodeksi. Antoisaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!